TrustBuddy

TrustBuddy on pohjoismainen vertaislainapalvelu, joka myöntää 100 – 600 euron pikavippejä. Lainan hakeminen on yksinkertaista, sillä vaikka kyseessä on vertaislainapalvelu, lainat haetaan helposti verkkolomakkeella ja luottopäätös tulee nopeasti.

TrustBuddyn järjestelmässä lainarahat ovat peräisin toisilta tavallisilta ihmisiltä, jotka ovat halunneet sijoittaa rahojaan. Sijoittajat eivät kuitenkaan pääse itse valitsemaan, kenelle lainaavat rahansa, vaan kaiken maksuliikenteen ja luottoharkinnan hoitaa TrustBuddy. Sijoitusriskiä hallitaan sillä, että sijoitetut varat jaetaan eri lainojen kesken. Luonnollisesti kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja maksukyky arvioidaan.

Aloita lainan hakeminen rekisteröitymällä TrustBuddyn asiakkaaksi, mikäli et ole jo asiakas. Vanhat asiakkaat voivat kirjautua palveluun sähköpostiosoitteella ja rekisteröitymisen yhteydessä luodulla salasanalla.

TrustBuddyn asiakkaaksi pääsevät vähintään 20-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat luottokelpoisia ja joilla on säännöllisiä tuloja. Asiakkaat tarvitsevat suomalaisen matkapuhelinliittymän ja verkkopankkitunnukset, joita käytetään tunnistautumiseen rekisteröitymisen yhteydessä.

Voit lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Hakemuksen käsittelyyn kuluu aikaa noin 15 minuuttia, ja sen jälkeen saat luottopäätöksen. Nopeimmin saat rahat tilillesi, jos käytössäsi on Danske Bankin tili. Ennen kello 13:a jätetyt hakemukset käsitellään siten, että lainarahat ovat tilillä saman päivän aikana viimeistään kello 17:30. Myös kello 13:n jälkeen jätetyt hakemukset käsitellään samana päivänä, mutta lainarahat maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä viimeistään kello 17:30. Jos käytössä on muu kuin Danske Bankin tili, rahat näkyvät tilillä 1 – 3 päivän kuluessa.

TrustBuddy tarjoaa kaikille lainoille 14 vuorokauden ilmaisen takaisinmaksuajan. Jos siis otat esimerkiksi lainaa 100 euroa, maksat kahden viikon kuluttua takaisin tasan 100 euroa. Voit maksaa takaisin myös 30 vuorokaudessa, jolloin lainasummaan lisätään käsittely- ja korkokulut. Mikäli haluat kuukauden maksuajan jälkeen lainallesi vielä toiset 30 päivää lisää maksuaikaa, voit maksaa 19 – 56 euron suuruisen pidennysmaksun, jolloin lainan eräpäivä siirtyy.

Jos tarvitset apua TrustBuddy-lainasi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna kello 9 – 16 ja palvelee sekä sähköpostilla että puhelimitse.

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*