TrustBuddy

TrustBuddy on pohjoismainen vertaislainapalvelu, joka myöntää 100 – 600 euron pikavippejä. Lainan hakeminen on yksinkertaista, sillä vaikka kyseessä on vertaislainapalvelu, lainat haetaan helposti verkkolomakkeella ja luottopäätös tulee nopeasti. TrustBuddyn järjestelmässä lainarahat ovat peräisin toisilta tavallisilta ihmisiltä, jotka ovat halunneet sijoittaa rahojaan. Sijoittajat eivät kuitenkaan pääse itse valitsemaan, kenelle lainaavat rahansa, vaan kaiken maksuliikenteen ja luottoharkinnan hoitaa TrustBuddy. Sijoitusriskiä hallitaan sillä, että sijoitetut varat jaetaan eri lainojen kesken. Luonnollisesti kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja maksukyky arvioidaan. Aloita lainan hakeminen rekisteröitymällä TrustBuddyn asiakkaaksi, mikäli et ole jo asiakas. Vanhat asiakkaat voivat kirjautua palveluun sähköpostiosoitteella ja rekisteröitymisen yhteydessä luodulla salasanalla. TrustBuddyn asiakkaaksi pääsevät vähintään 20-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat luottokelpoisia ja joilla on säännöllisiä tuloja. Asiakkaat tarvitsevat suomalaisen matkapuhelinliittymän ja verkkopankkitunnukset, joita käytetään tunnistautumiseen rekisteröitymisen yhteydessä. Voit lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Hakemuksen käsittelyyn kuluu aikaa noin 15 minuuttia, ja sen jälkeen saat luottopäätöksen. Nopeimmin saat rahat tilillesi, jos käytössäsi on Danske Bankin tili. Ennen kello 13:a jätetyt hakemukset käsitellään siten, että lainarahat ovat tilillä saman päivän aikana viimeistään kello 17:30. Myös kello 13:n jälkeen jätetyt hakemukset käsitellään samana päivänä, mutta lainarahat maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä viimeistään kello 17:30. Jos käytössä on muu kuin Danske Bankin tili, rahat näkyvät tilillä 1 – 3 päivän kuluessa. TrustBuddy tarjoaa kaikille lainoille 14 vuorokauden ilmaisen takaisinmaksuajan. Jos siis otat esimerkiksi lainaa 100 euroa, maksat kahden viikon kuluttua takaisin tasan 100 euroa. Voit maksaa takaisin myös 30 vuorokaudessa, jolloin lainasummaan lisätään käsittely- ja korkokulut. Mikäli haluat kuukauden maksuajan jälkeen lainallesi vielä toiset 30 päivää lisää maksuaikaa, voit maksaa 19 – 56 euron suuruisen pidennysmaksun, jolloin lainan eräpäivä siirtyy. Jos tarvitset apua TrustBuddy-lainasi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna kello 9 – 16 ja palvelee sekä sähköpostilla että puhelimitse.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*