Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto on tuore lainapalvelu, josta saat käyttöösi luottotilin 2000 euron luottorajalla. Voit tehdä 20 – 2000 euron suuruisia nostoja luottolimiitin puitteissa niin usein kuin haluat. Nosta siis lainaa vaikkapa 100 euroa tällä viikolla ja 200 euroa ensi viikolla!

Tililuotto on apuna elämän yllätyksissä

Suomen Tililuotto myöntää lainaa vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa ja jotka täyttävät yhtiön luottokelpoisuusmääritelmän. Tililuottohakemus täytetään Suomen Tililuoton verkkosivuilla. Ennen hakemuksen täyttämistä tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Useimpien suomalaisten pankkien tunnukset kelpaavat.

Lainapalvelu käsittelee tililuottohakemuksia joka päivä aukioloaikoinaan eli arkisin ja lauantaisin kello 8 – 22 ja sunnuntaisin kello 11 – 18. Näinä aikoina luottopäätöksen saa heti. Kun sinulle on annettu positiivinen luottopäätös, voit tehdä luottorajastasi nostoja saman tien.

Nosta luottoa tilillesi vaikka yöllä

Voit nostaa luottoa tilillesi koska tahansa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ja yöaikaan. Nostojen määrää ei ole rajoitettu. Ainoa rajoite on, että lainaa ei saa olla kerralla yli 2000 euroa.

Tililuottosopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä tililuotosta peritä kuukausimaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia. Ainoat kulut tulevat niistä lainasummista, jotka nostat tilillesi. Jos maksat luoton takaisin yhdessä erässä ensimmäisenä eräpäivänä, maksat vain nostoprovision, 15 prosenttia luottosummasta. Jos maksat luoton takaisin useassa erässä, ensimmäisen eräpäivän jälkeisiltä kuukausilta peritään 8,9 prosentin kuukausikorko.

Saat luotollesi korotonta maksuaikaa

Jokaiselle nostolle saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, sillä ensimmäinen lasku erääntyy nostokuukautta seuraavan kuukauden lopussa.

Jos haluat pidemmän maksuajan, voit maksaa eräpäivänä laskussa mainitun minimilyhennyksen. Minimilyhennyksen määrä riippuu lainasummasta, mutta se on aina vähintään 100 euroa. Jos avoin velkasaldo on alle 100 euroa, se on maksettava kokonaan. Voit lyhentää lainaa myös minimilyhennystä suuremmalla summalla. Kun olet lyhentänyt lainaa, avoimeen velkasaldoon lisätään 8,9 prosentin korko.

Uusi kätevä palvelu

Suomen Tililuotto on uusi palvelu, mutta sen taustalla on vanha tekijä, NDN-Yhtiö Oy. Yritys tunnetaan muun muassa suositusta Suomivippi-pikavippipalvelusta, ja sillä on Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja. NDN-Yhtiön kotipaikka on Hamina.

Suomen tililuotto pähkinänkuoressa

  • Tililuotto 2000 € luottorajalla
  • Nopea lainapäätös
  • Nostoja tarpeen mukaan
  • Sopimuksen tekeminen on ilmaista
  • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*