Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto on tuore lainapalvelu, josta saat käyttöösi luottotilin 2000 euron luottorajalla. Voit tehdä 20 – 2000 euron suuruisia nostoja luottolimiitin puitteissa niin usein kuin haluat. Nosta siis lainaa vaikkapa 100 euroa tällä viikolla ja 200 euroa ensi viikolla!

Tililuotto on apuna elämän yllätyksissä

Suomen Tililuotto myöntää lainaa vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa ja jotka täyttävät yhtiön luottokelpoisuusmääritelmän. Tililuottohakemus täytetään Suomen Tililuoton verkkosivuilla. Ennen hakemuksen täyttämistä tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Useimpien suomalaisten pankkien tunnukset kelpaavat. Lainapalvelu käsittelee tililuottohakemuksia joka päivä aukioloaikoinaan eli arkisin ja lauantaisin kello 8 – 22 ja sunnuntaisin kello 11 – 18. Näinä aikoina luottopäätöksen saa heti. Kun sinulle on annettu positiivinen luottopäätös, voit tehdä luottorajastasi nostoja saman tien.

Nosta luottoa tilillesi vaikka yöllä

Voit nostaa luottoa tilillesi koska tahansa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ja yöaikaan. Nostojen määrää ei ole rajoitettu. Ainoa rajoite on, että lainaa ei saa olla kerralla yli 2000 euroa. Tililuottosopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä tililuotosta peritä kuukausimaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia. Ainoat kulut tulevat niistä lainasummista, jotka nostat tilillesi. Jos maksat luoton takaisin yhdessä erässä ensimmäisenä eräpäivänä, maksat vain nostoprovision, 15 prosenttia luottosummasta. Jos maksat luoton takaisin useassa erässä, ensimmäisen eräpäivän jälkeisiltä kuukausilta peritään 8,9 prosentin kuukausikorko.

Saat luotollesi korotonta maksuaikaa

Jokaiselle nostolle saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, sillä ensimmäinen lasku erääntyy nostokuukautta seuraavan kuukauden lopussa. Jos haluat pidemmän maksuajan, voit maksaa eräpäivänä laskussa mainitun minimilyhennyksen. Minimilyhennyksen määrä riippuu lainasummasta, mutta se on aina vähintään 100 euroa. Jos avoin velkasaldo on alle 100 euroa, se on maksettava kokonaan. Voit lyhentää lainaa myös minimilyhennystä suuremmalla summalla. Kun olet lyhentänyt lainaa, avoimeen velkasaldoon lisätään 8,9 prosentin korko.

Uusi kätevä palvelu

Suomen Tililuotto on uusi palvelu, mutta sen taustalla on vanha tekijä, NDN-Yhtiö Oy. Yritys tunnetaan muun muassa suositusta Suomivippi-pikavippipalvelusta, ja sillä on Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja. NDN-Yhtiön kotipaikka on Hamina.

Suomen tililuotto pähkinänkuoressa

 • Tililuotto 2000 € luottorajalla
 • Nopea lainapäätös
 • Nostoja tarpeen mukaan
 • Sopimuksen tekeminen on ilmaista
 • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*