LHV

Tarvitsetko hieman enemmän rahaa, mutta et halua lainata sitä pankista? LHV on vuonna 1999 perustettu täyden palvelun rahoitusyritys, jolla on jo yli 93 000 tyytyväistä asiakasta.

Kansainvälistä pienlainaosaamista

LHV Pankki toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Jo yli kymmenen vuoden kokemuksella LHV tarjoaa suomalaisille edullista, kiinteäkorkoista kulutusluottoa, jota kutsutaan LHV-luotoksi. Voit saada luottoa jopa 1000 – 6000 euroa, joka riittää täyttämään lähes jokaisen tarpeen. Olipa tarkoituksenasi sitten rakentaa tai remontoida kotia, ostaa käytetty auto, lähteä pitkälle lomamatkalle tai käyttää raha hemmotteluun tai velvollisuuksiin, ota helppo ja nopea LHV-luotto.

Kilpailukykyiset kulut

LHV tarjoaa sinulle kulutusluottoja kilpailukykyisin kuluin. Verkkosivuilta löydät laskurin, josta voit valita alustavan luoton määrän sekä haluamasi luottoajan. Voit valita laina-ajan hyvinkin yksityiskohtaisesti, jopa kuukauden tarkkuudella. Laina-aika on 12 – 36 kuukautta, eli parhaimmillaan kolme vuotta! Lisäksi voit ilmoittaa hakemuksessa sinulle parhaiten sopivan eräpäivän vapaamuotoisesti kohdassa lisätiedot. Valittuasi haluamasi summan ja luottoajan, laskuri laskee sinulle kuukausittain tulevan maksuerän. Esimerkiksi tuhannen euron kulutusluotosta maksat vuoden laina-ajalla kuukausittain 116 euroa.

LHV-luottoa voi saada jokainen 18-vuotias, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Luottotietojesi tulee olla puhtaat, eikä niistä saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä esimerkiksi aikaisemmista maksamattomista lainoista. Saadaksesi luottoa sinulla tulee olla myös säännölliset ansio- tai eläketulot. Voit jättää lainahakemuksen verkossa milloin tahansa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Hae näppärästi netissä

Hakemukseen tulee täyttää paitsi perustiedot, myös tiedot työllisyydestäsi, perhetilanteestasi ja koulutuksestasi. Koska tarvitset säännöllisiä tuloja LHV-luoton saamiseksi, yritys vaatii sinulta tiedot muun muassa nykyisen työsi aloittamisesta ja työtehtävästä. Saadaksesi LHV-luottoa sinulla voi olla myös muita luottoja, joista sinun tulee merkitä hakemukseen luottomäärä, kuukausittainen vähennys sekä luoton käyttötarkoitus. LHV.fi haluaa antaa parhaan tuen lainassasi, joten se pyytää sinua kertomaan myös nyt ottamasi lainan käyttökohteen.

Kun LHV vastaanottaa hakemuksesi, järjestelmä tarkistaa sen automaattisesti. Jos tietosi täyttävät annetut kriteerit, saat automaattisesti esipäätöksen sähköpostitse muutaman minuutin kuluessa. Tietyissä tapauksissa tiedot käsitellään manuaalisesti asiakaspalvelun ollessa auki, jolloin esipäätös voidaan tarjota seuraavana arkipäivänä. Hyväksytyssä esipäätöksessä löydät tiedon luottohakemukseen vaadittavista liitteistä, jotka voit toimittaa perille joko sähköpostitse, faksitse tai tavallisen postin kautta.

Vastuullista lainaamista

LHV myöntää asiakkailleen vain yhden lainan kerrallaan. Nykyisen lainan korotus ei siis ole mahdollista, mutta voit saada kuitenkin uuden lainan, josta vähennetää nykyinen laina maksetuksi. Tällä tavalla rajoitetaan luotonhakijoiden ylivelkaantumista. Jos haluat hakea suurempaa lainaa nykyisen lisäksi, voit jättää hakemuksen tavallisella hakemuksella ja lisätä lisätiedot kenttään maininnan nykyisen lainan maksamisesta uudella lainalla.

Jos tarvitset joustavuutta maksuaikataulussa, voit tehdä ylimääräisen lyhennyksen luottoosi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun. Jos taas pystyt ja haluat, voit maksaa luottosi takaisin milloin vain ennen eräpäivää. Voit myös tehdä lyhennyksiä jo etukäteen tai lyhentää luottoasi myös tavallista suuremmilla lyhennyksillä. Ota myös tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Turvallinen käyttää

LHV:n tavoitteena on jo toiminnan alusta asti ollut taloudellisen elämäntavan edistäminen ja sijoittamistietouden lisääminen ympäri maailmaa. LHV on luotettava ja vastuullinen finanssitalo, joka järjestää vuosittain myös sijoittajaseminaareja sekä suosittua virtuaalista pörssipeliä. Vuodesta 2011 lähtien LHV on toiminut myös Suomessa ja tarjoaa suomalaisille parhaita palveluita sekä luotettavaa lainanottoa.

LHV-luoton hakeminen ja saaminen on turvallista. LHV.fi toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa sekä huolehtii tietoturvastaan muun muassa verkkopalvelun suojatulla yhteydellä. Löydät sivustolta myös henkilötietolain mukaisen rekisteriselosteen, joka kertoo siitä, että LHV noudattaa toiminnassaan vastuullista ja luotettavaa luotonantoa.

LHV pähkinänkuoressa

  • Max laina 6000 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa reilusti
  • Luotettava palvelu
  • Paljon tyytyväisiä asiakkaita
  • Pitkäaikaista osaamista

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*