Pikavippiyrityksillä joulukilpailuita Facebookissa

Muutama pikavippiyritys tarjoaa joulun alla mahdollisuuden voittaa hieman ylimääräistä jouluiloa. Pidä kiirettä, niin ehdit vielä osallistua.

Pikalainayhtiö Risicumin Facebook-sivuilla on Joulujokeri-joulukalenteri, josta onnekkaimmat voivat joka päivä voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin. Kalenterissa on toisinaan myös ylimääräisiä arvontoja. Uusia luukkuja aukeaa jouluaattoon asti, joten osallistumisaikaa on vielä muutama päivä. Arvontaan voi osallistua, kun tykkää Risicumin Facebook-sivuista. Kilpailu löytyy täältä.

Myös Vippi.fi:llä on menossa kilpailu, josta voi voittaa lahjakortteja. Kilpailun erikoisuutena on, että voittaja ilahduttaa samalla yhtä kaveriaan. Arvonnasta voi nimittäin voittaa 20 euron lahjakortin Nelly.comiin ja samansuuruisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin, ja voittaja saa valita, kumman lahjakortin pitää itse ja kumpi lähtee kaverin joululahjaksi. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Vippi.fi:n Facebook-sivuista ja kommentoimalla kilpailukuvaa. Kirjoita kommenttiin, kuka kaverisi ansaitsisi joululahjan. Voit myös jakaa kilpailua eteenpäin, jolloin joku kavereistasi ehkä voittaa lahjakortin sinullekin. Osallistu kilpailuun täällä.

Tarkista pikavippipalvelujen joulun aukioloajat hyvissä ajoin, jos arvelet tarvitsevasi vippiä jouluna. Useimmat pikavippitarjoajat palvelevat normaalisti, mutta ainakin Risicum ja Laina.fi ilmoittavat, että maksut saattavan joulunpyhien aikaan viivästyä. Vipit maksetaan tileille kuitenkin viimeistään 27.12. Myös asiakaspalvelut voivat olla joulun aikaan suljettuina tai avoinna tavallista lyhyemmän ajan.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*