Pikavippivertailuni.fi listaa kaikki lainat 2015

Selvitä nyt, miten ja mistä haet lainat 2015. Jos arvelet olevasi lainan tarpeessa, kannattaa saman tien selvittää, mistä saat lainaa 2015.

Voit hankkia lainat 2015 edelleen internetistä, ja myös tekstiviestillä myönnettäviä lainoja on olemassa yhä. Hyvä uutinen on, että pienten lainojen hinta on ollut laskussa. Hintojen laskua on edesauttanut paitsi laina-alan sisäinen kova kilpailu, myös ennen kaikkea pienten luottojen korkorajoitukset. Pikavippiä tai muuta pientä lainaa saakin nyt paljon halvemmalla kuin vaikkapa vuonna 2012. Hintavertailua ei kuitenkaan kannata unohtaa, sillä myös kalliita pikavippi- ja lainapalveluita on yhä. Huolimaton lainaaja saattaa joutua maksamaan törkeää ylihintaa luotostaan.

Vuonna 2013 ja 2014 nähtiin, että tililuottojen, luottotilien, joustoluottojen ja muiden pitkäaikaisten jatkuvien luottojen tarjonta netissä lisääntyi huomattavasti. Vuoden 2015 lainamuoto on myös melko tuore ilmiö netin lainamarkkinoilla, korttiluotto.

Siinä missä tililuotto muistuttaa luottokorttia, mutta asiaan ei liity fyysistä korttia, korttiluotossa fyysinen kortti tarvitaan. Korttiluottojen ehdot vaihtelevat lainafirmojen välillä, mutta yleensä kortille sovitaan jokin pienehkö, ehkä muutaman sadan euron luottoraja. Korttiluoton rahaa ei voi tavallisesti nostaa omalle pankkitililleen, mutta kortilla voi maksaa ostoksia kaupoissa ja myös ulkomailla. Pienehkön korttiluoton saattaa saada helpommin kuin 2000 euron joustoluoton, joten se tarjoaa uusia mahdollisuuksia henkilöille, jotka eivät ole saaneet pieniä lainoja viime aikoina. Korttiluotto kiertää joitakin pikavippien rajoituksia, sillä sitä voi käyttää ostosten maksamiseen myös yöllä. Koska kortilla ei voi nostaa käteistä tai siirtää rahaa tilille, sitä ei kuitenkaan voi käyttää velkojen tai laskujen maksuun. Vuonna 2015 lainaa tarjoaa kortille ladattavaksi muun muassa Laina.fi.

Pikavippien tarjonta on netissä vähentynyt, ja näyttää siltä, että tavalliset pikavipit muodostavat melko pienen osan myös vuoden 2015 lainoista. Tililuottosopimuksia todennäköisesti tehdään edelleen. Pienet lainat 2015 ovat joko pikavippejä, korttiluottoja tai tililuottoja. Tililuotot käyvät pienen vipin tarpeeseen mainiosti, sillä niiden kautta on helppoa ja nopeaa nostaa vaikkapa 100 euroa lainaa omalle tilille.

Ota lainat 2015 haltuusi nyt ja ole valmiina hakemaan halvin laina käyttöösi heti, kun sitä tarvitset.

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*