Erikoinen keksintö: perusta oma vertaislainaamo

Rahaa lainaksi kavereille kännykkäsovelluksen avulla? Sellainen on mahdollista amerikkalaisen Puddle-sovelluksen kautta, uutisoi Tekniikka & Talous.

Erikoiselta vaikuttava idea korvaisi pikavipit ja luottokortit kavereilta vippaamisella. Käyttäjät voivat perustaa yhdessä Puddle-tilin ja tallettaa sille rahaa. Talletuksia tehneillä on lainatarpeen syntyessä mahdollisuus nostaa enintään viisi kertaa talletuksensa kokoinen summa lainaa.

Puddle-vippi täytyy tietysti maksaa takaisin. Takaisinmaksun yhteydessä maksetaan myös lainauskorvaus. Korvauksen määrä kannustaa maksamaan lainan takaisin mahdollisimman pian.

Kaikki lainat eivät välttämättä ole peräisin kavereilta, vaan lainapiiriin voi kuulua myös ennalta tuntemattomia henkilöitä. Puddleen kirjautuminen tapahtuu Facebook-tunnuksilla. Lainaajan luotettavuutta voi arvioida Facebook-verkoston ja aiempien lainojen maksutahdin perusteella.

Uutisia sivustoltaErikoinen keksintö: perusta oma vertaislainaamo kokemuksia

Onko sinulla Erikoinen keksintö: perusta oma vertaislainaamo kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*