Onnen.fi

Onnen.fi on sivusto, joka on keskittynyt tarjoamaan 2000 – 3000 euron kulutusluottoja. Kyseessä on kertaluotto, joten kovin suurta joustovaraa ei palvelussa ole, vaikka pieniä eräpäivän muutoksia voikin tehdä. Koska valikoima keskittyy kahden ja kolmen tonnin luottoihin, ei kovin suurta valinnanvaraa ole. Mikäli oma lainatarve kuitenkin sijoittuu 2000 – 3000 euron välille, voi Onnen.fi olla sopiva ratkaisu lainata rahaa. Lainasumman voi valita varsin tarkasti, 50 euron tarkkuudella. Mitä Onnen.fi-lainan saaminen edellyttää? Kaikkia lainapalveluita yhdistää vaatimus luottokelpoisuudesta eli maksuhäiriömerkintöjen puutteesta. Ikäraja on Onnen.fi:ssä 20 vuotta, eli ihan vasta täysi-ikäistyneet eivät voi lainata sen kautta. Asiakkaan täytyy asua Suomessa vakituisesti. Uuden Onnen.fi -lainan saadakseen asiakkaalla ei saa olla ennestään maksamatonta Onnen-lainaa. Luoton hakemiseen vaaditaan myös sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset omalla nimellä. Lainan hakeminen aloitetaan pankkitunnistautumisella, sillä muuten ei hakijoiden henkilöllisyydestä voida varmistua. Rekisteröityessään asiakas valitsee itselleen salasanan, jota hän tarvitsee myöhemmin voidakseen kirjautua palveluun. Nettipalvelun kautta asiakas voi esimerkiksi tarkastaa lainansa tarkan määrän ja hakea eräpäivän siirtoa. Maksuaikaa Onnen.fi myöntää kaikille lainasummille 12 – 24 kuukautta. Maksuajan voi valita yhden ja kahden vuoden väliltä yhden kuukauden tarkkuudella. Lainan lyhennyskulut jaetaan tasaisesti koko maksuajalle, ja lasku tulee tavalliseen tapaan kerran kuukaudessa. Tarjolla on sen verran maksuaikaa, että useimmat löytänevät parin tonnin lainalle sopivan laina-ajan. Onnen.fi ei siis tarjoa kovin suurta joustovaraa lainan takaisinmaksuun, mutta palvelussa on kuitenkin mahdollista siirtää eräpäiviä kuukaudella eteenpäin. Tämä muutos edellyttää, että asiakas maksaa eräpäivänsiirtomaksun, jonka suuruus löytyy omilta sivuilta. Myös lisälainan nosto on mahdollista, vaikka asiakkaalla olisi edelleen maksamatonta luottoa, mikäli asiakkaalle määritelty luottoraja ei ole täyttynyt. Lisälainan miniminosto on 100 euroa. Selvitä lainalaskurilla lainasi kuukausierä ja hae lainaa, mikäli hinta tuntuu sopivalta. Onnen.fi maksaa luottoja joka päivä kello 7 – 23. Rahat siirtyvät tavallisimpien pankkien käyttäjille 15 minuutin kuluessa luottosopimuksen hyväksymisestä, mutta S-Pankkia tai Ålandsbankenia käyttävät voivat joutua odottamaan 1 – 2 pankkipäivää. Hae lainasi nyt, saat luottopäätöksen nopeasti.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*