Onnen.fi

Onnen.fi on sivusto, joka on keskittynyt tarjoamaan 2000 – 3000 euron kulutusluottoja. Kyseessä on kertaluotto, joten kovin suurta joustovaraa ei palvelussa ole, vaikka pieniä eräpäivän muutoksia voikin tehdä. Koska valikoima keskittyy kahden ja kolmen tonnin luottoihin, ei kovin suurta valinnanvaraa ole. Mikäli oma lainatarve kuitenkin sijoittuu 2000 – 3000 euron välille, voi Onnen.fi olla sopiva ratkaisu lainata rahaa. Lainasumman voi valita varsin tarkasti, 50 euron tarkkuudella.

Mitä Onnen.fi-lainan saaminen edellyttää? Kaikkia lainapalveluita yhdistää vaatimus luottokelpoisuudesta eli maksuhäiriömerkintöjen puutteesta. Ikäraja on Onnen.fi:ssä 20 vuotta, eli ihan vasta täysi-ikäistyneet eivät voi lainata sen kautta. Asiakkaan täytyy asua Suomessa vakituisesti. Uuden Onnen.fi -lainan saadakseen asiakkaalla ei saa olla ennestään maksamatonta Onnen-lainaa.

Luoton hakemiseen vaaditaan myös sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset omalla nimellä. Lainan hakeminen aloitetaan pankkitunnistautumisella, sillä muuten ei hakijoiden henkilöllisyydestä voida varmistua. Rekisteröityessään asiakas valitsee itselleen salasanan, jota hän tarvitsee myöhemmin voidakseen kirjautua palveluun. Nettipalvelun kautta asiakas voi esimerkiksi tarkastaa lainansa tarkan määrän ja hakea eräpäivän siirtoa.

Maksuaikaa Onnen.fi myöntää kaikille lainasummille 12 – 24 kuukautta. Maksuajan voi valita yhden ja kahden vuoden väliltä yhden kuukauden tarkkuudella. Lainan lyhennyskulut jaetaan tasaisesti koko maksuajalle, ja lasku tulee tavalliseen tapaan kerran kuukaudessa. Tarjolla on sen verran maksuaikaa, että useimmat löytänevät parin tonnin lainalle sopivan laina-ajan.

Onnen.fi ei siis tarjoa kovin suurta joustovaraa lainan takaisinmaksuun, mutta palvelussa on kuitenkin mahdollista siirtää eräpäiviä kuukaudella eteenpäin. Tämä muutos edellyttää, että asiakas maksaa eräpäivänsiirtomaksun, jonka suuruus löytyy omilta sivuilta. Myös lisälainan nosto on mahdollista, vaikka asiakkaalla olisi edelleen maksamatonta luottoa, mikäli asiakkaalle määritelty luottoraja ei ole täyttynyt. Lisälainan miniminosto on 100 euroa.

Selvitä lainalaskurilla lainasi kuukausierä ja hae lainaa, mikäli hinta tuntuu sopivalta. Onnen.fi maksaa luottoja joka päivä kello 7 – 23. Rahat siirtyvät tavallisimpien pankkien käyttäjille 15 minuutin kuluessa luottosopimuksen hyväksymisestä, mutta S-Pankkia tai Ålandsbankenia käyttävät voivat joutua odottamaan 1 – 2 pankkipäivää. Hae lainasi nyt, saat luottopäätöksen nopeasti.

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*