Ilmaiset pikavipit 2021

Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Pikavippejä tarjoavat Suomessa lukuisat eri yritykset. Kilpailu on niin kovaa, että sen lisäksi, että korot ovat laskeneet, tarjoavat monet eri yritykset vippejä jo myös täysin ilman kuluja. Tämä mahdollistaa ilmaiset pikavipit, mistä käyttäjä hyötyy. Ilmaisella pikavipillä tarkoitetaan sellaista pikavippiä, josta ei makseta takaisin mitään ylimääräistä. Jos lainasit 300 €, maksat takaisin 300 € – et korkoja tai mitään lisäkuluja. Tämä laina on siis äärimmäisen halpaa. Ilmaiset pikavipit ovat useimmiten tutustumistarjouksia, minkä lisäksi niissä on tyypillisesti jonkinlainen kattoraja. Tämä tarkoittaa, että jos ensimmäisellä kerralla esimerkiksi lainaat korkeintaan 400 euroa, saat lainan ilman, että joudut maksamaan siitä minkäänlaisia korkoja, nosto- tai palvelumaksuja. Usein suurempiin lainoihin pääsee käsiksi vasta, kun on maksanut takaisin ilmaisen ensilainansa.

Ilmaista, korotonta ja kulutonta vippiä saatavilla useista eri paikoista

Suomessa ilmaiset pikavipit kuuluvat ainakin Vivuksen, Eurolimiitin, Ferratumin ja Suomilimiitin tarjontaan. Suomilimiitistä voi ilmaista ensilainaa saada jopa 1000€ verran. Usein summa on pienempi, vain muutamia kymmeniä tai satoja euroja. Jokaisella yrityksellä on eri käytännöt kuluttoman vipin myöntämisen suhteen, mutta perusidea on jokaisen kohdalla se, että tällä pyritään saamaan käyttäjä innostumaan juuri kyseisen palvelun käytöstä ja kääntymään pitkäaikaiseksi asiakkaaksi. Katso Vuoden 2018 Korottomat, kuluttomat ja ilmaiset pikavipit, vipit ja pikalainat alta

Lainapalvelu Ilmainen vippi Aika Ikä
1000 € n. 45 vrk* 21 v
500 € n. 45 vrk* 21 v
400 € 1 kk 20 v
300 € 1 kk 20 v
300 € 1 kk 20 v
300 € 1 kk 18 v

* Ensimmäisen laskun eräpäivään saakka Mikäli tarvitset lainaa vain muutamia kymmeniä tai satoja euroja, kannattaa ehdottomasti tutustua eri pikavippipalveluiden aloitustarjouksiin ja niiden hyödyntämiseen. Ilmaiset pikavipit ovat yleinen, uudelle käyttäjälle tarjottava etu. Niiden tarkoitus on alentaa kynnystä liittyä palvelun käyttäjäksi. Kuten ylläolevasta tulukosta saamme huomata, ilmaiset pikavipit on säädelty niin, että lainaa saa vain tietyn määrän. Jos lainaa otetaan tuhansia euroja, sitä ei saa mistään ilmaiseksi. Tarjouksia pääsee hyödyntämään vain, jos on täysin uusi asiakas eikä ole koskaan aiemmin käyttänyt kyseisen yrityksen palveluita. Mikään ei kuitenkaan estä nostamasta ilmaista pikavippiä monelta eri yritykseltä.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..