Ferratumilta pikavippiä myös yrityksille

Pikavippiyhtiö Ferratum aikoo tuoda markkinoille aivan uudenlaisen pikavippien muodon, sillä se aikoo jatkossa tarjota vippejä myös yrityksille. Uusi Ferratum Business on tarkoitettu pk-yrittäjille, jotka etsivät esimerkiksi rahoitusta investointeihin.

Ferratum Business eroaa pankkien tarjoamista yritysluotoista, sillä sen hakeminen on nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Kuten tavallisessa pikavipissä, myös Ferratumin yrityslainassa luottopäätös tehdään parissa minuutissa, ja rahat voidaan maksaa yrityksen käyttöön jopa saman päivän aikana. Ferratum lupaa, että yrityslainan hakemuksen täyttäminen vie vain noin 10 minuuttia. Lainapäätöksen pohjana ei ole pelkkä luottoluokitus, vaan yrityksen tilannetta katsotaan monipuolisemmin.

Yrityslainojen summat ovat suurempia kuin yksityishenkilöille tarkoitettujen pikavippien. Lainasummat ovat 3000 – 25 000 euroa. Maksuaikaa Ferratum tarjoaa yritysvipille 6 – 9 kuukautta.

Yrityslainaa voi hakea netissä, ja Ferratum käy hakemuksen läpi välittömästi. Yrityslaina sopii niin yrityksen laajentumissuunnitelmien toteuttamiseen kuin ennakoimattomien menojen hoitamiseenkin.

Uutisia sivustolta