Ferratumilta pikavippiä myös yrityksille

Pikavippiyhtiö Ferratum aikoo tuoda markkinoille aivan uudenlaisen pikavippien muodon, sillä se aikoo jatkossa tarjota vippejä myös yrityksille. Uusi Ferratum Business on tarkoitettu pk-yrittäjille, jotka etsivät esimerkiksi rahoitusta investointeihin. Ferratum Business eroaa pankkien tarjoamista yritysluotoista, sillä sen hakeminen on nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Kuten tavallisessa pikavipissä, myös Ferratumin yrityslainassa luottopäätös tehdään parissa minuutissa, ja rahat voidaan maksaa yrityksen käyttöön jopa saman päivän aikana. Ferratum lupaa, että yrityslainan hakemuksen täyttäminen vie vain noin 10 minuuttia. Lainapäätöksen pohjana ei ole pelkkä luottoluokitus, vaan yrityksen tilannetta katsotaan monipuolisemmin. Yrityslainojen summat ovat suurempia kuin yksityishenkilöille tarkoitettujen pikavippien. Lainasummat ovat 3000 – 25 000 euroa. Maksuaikaa Ferratum tarjoaa yritysvipille 6 – 9 kuukautta. Yrityslainaa voi hakea netissä, ja Ferratum käy hakemuksen läpi välittömästi. Yrityslaina sopii niin yrityksen laajentumissuunnitelmien toteuttamiseen kuin ennakoimattomien menojen hoitamiseenkin.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2020

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..