Bonusta lainoista

Uuden Bonusluotto-palvelun avulla saat pikavipin kuluista takaisin jopa 15 euroa tai enemmän. Saat rahat takaisin ostohyvityksenä eli tilille maksettavana bonuksena.

Rahaa saa monien eri pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöiden lainoista. Esimerkiksi Laina.fi:n, Vivuksen, Nopsalainan ja Euroloanin luotot kannattaa hakea Bonusluoton kautta, sillä lainasta voi saada vaikkapa 15 euron bonuksen. Bonuksen saa tietysti vain siinä tapauksessa, että lainahakemus hyväksytään.

Bonusten kerääminen on helppoa. Bonusluoton oranssia bonussummaa klikkaamalla siirryt Bonari-palveluun. Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi ja hae lainasi sen kautta. Lainabonus näkyy Bonari-tililläsi, ja voit siirtää sen pankkitilillesi. Bonusta keräämällä voit helposti kattaa ison siivun lainasi kustannuksista.

Joissakin pikavippipalveluissa bonus on ilmoitettu euroina, kuten Laina.fi:n 15 euroa. Toisissa palveluissa bonus maksetaan prosenttiosuutena. Esimerkiksi Joustolainan luotoista saat bonusta 1,2 prosenttia lainaamastasi summasta. 1000 euron lainasta saat siis 12 euron ostohyvityksen.

Tutustu heti lainoihin!

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*