Bonusta lainoista

Uuden Bonusluotto-palvelun avulla saat pikavipin kuluista takaisin jopa 15 euroa tai enemmän. Saat rahat takaisin ostohyvityksenä eli tilille maksettavana bonuksena.

Rahaa saa monien eri pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöiden lainoista. Esimerkiksi Laina.fi:n, Vivuksen, Nopsalainan ja Euroloanin luotot kannattaa hakea Bonusluoton kautta, sillä lainasta voi saada vaikkapa 15 euron bonuksen. Bonuksen saa tietysti vain siinä tapauksessa, että lainahakemus hyväksytään.

Bonusten kerääminen on helppoa. Bonusluoton oranssia bonussummaa klikkaamalla siirryt Bonari-palveluun. Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi ja hae lainasi sen kautta. Lainabonus näkyy Bonari-tililläsi, ja voit siirtää sen pankkitilillesi. Bonusta keräämällä voit helposti kattaa ison siivun lainasi kustannuksista.

Joissakin pikavippipalveluissa bonus on ilmoitettu euroina, kuten Laina.fi:n 15 euroa. Toisissa palveluissa bonus maksetaan prosenttiosuutena. Esimerkiksi Joustolainan luotoista saat bonusta 1,2 prosenttia lainaamastasi summasta. 1000 euron lainasta saat siis 12 euron ostohyvityksen.

Tutustu heti lainoihin!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*